Επικοινωνιακός Σχεδιασμός

του Θανάση Παπαμιχάλη

 

  • Ευτυχής συγκυρία η συνένωση πολιτικών δυνάμεων (ΤΩΡΑ-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ) για εκλογική επιτυχία αλλά και κυρίως για αποτελεσματική διοίκηση για όλους τους πολίτες  - ΕΝΩΜΕΝΟΙ & ΔΥΝΑΤΟΙ. Εμπειρία, κοινές αξίες, κοινή αντίληψη για τα δημόσια πράγματα και τη δημοκρατία, το συγκριτικό μας πλεονέκτημα
  • Βασική αρχή στις πολιτικές καμπάνιες: «Η ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ». Ο επικεφαλής ηγείται και εμπνέει.

Αναλογιστείτε ότι αν η ίδια αρχή εφαρμοστεί στη διοίκηση του Δήμου μας θα έχουμε θεαματικά αποτελέσματα στην βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ – ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Το μοντέλο αλληλόδρασης: ΓΝΩΣΗ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΔΡΑΣΗ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Το one man show (συγκεντρωτικό) μοντέλο έχει παρέλθει. Θέλουμε να θέσουμε ένα δια-δραστικό μοντέλο λειτουργίας για να επιτύχουμε μια ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ των πολιτών. Μια νέα στάση απέναντι στα δημόσια πράγματα, δεκτική σε αλλαγή νοοτροπίας. Είναι, λόγου χάρη, απαραίτητη σε λύσεις διαχείρισης απορριμμάτων που το ΤΩΡΑ προτείνει στους πολίτες.

  • Το πολιτικό marketing που διαφημίζει-προβάλλει συνεχώς το πρόσωπο (βλ. μέσα κοινωνικής δικτύωσης) συμβολικά μεταφέρει λάθος μήνυμα στους πολίτες. Μετά, ο δημότης τα περιμένει όλα από το Δήμαρχο, δεν συν-διαμορφώνει με τον ΘΕΣΜΟ, δεν θεωρεί ότι έχει σχέση με τα κοινά. Και μετά οι πελατειακές σχέσεις κοκ….
    Δεν αφαιρούμε το ρόλο του ηγέτη από τα κοινωνικά & πολιτικά δρώμενα. Κάθε άλλο μάλιστα. Οι θεσμοί είναι κάτι παραπάνω από τα πρόσωπα που φέρουν αξιώματα. Και είναι καθήκον όλων μας να περάσουμε αυτό το μήνυμα στους πολίτες για κοινωνία ανοιχτή, ζωντανή, δημοκρατική, ευημερούσα, για πολίτες ενεργούς που οραματίζονται & διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον.