Μέγαρα 21 Μαΐου 2019 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«πέφτουν οι μάσκες στην πολιτική αρένα, με τον κ. Σταμούλη να κάνει κινήσεις πανικού»

 

Λίγα μόλις 24ωρα πριν οι δημότες μας προσέλθουν για να επιτελέσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, λίγες ημέρες πριν την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, ο πολιτικός πολιτισμός «πάει περίπατο».

 

Κύριος υπεύθυνος γι’ αυτό, είναι ο σημερινός και απερχόμενος δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης.

 

Ξεπερνώντας κάθε όριο, ο κ. Σταμούλης προκαλεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί, χρησιμοποιώντας το Δήμο ως προεκλογικό του μαγαζάκι.

 

Το χειρότερο και συνάμα παράνομο είναι, ότι εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιεί προς ίδιον πολιτικό όφελος και την ΔΕΥΑΜ.

 

Χρησιμοποιεί δηλαδή παράνομα μια επιχείρηση την οποία υπερχρέωσε μέσα σε μία πενταετία με το εξωπραγματικό ποσό των 13 εκατ. ευρώ περίπου, μια επιχείρηση που τελεί υπό εκκαθάριση, χωρίς πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο και με μοναδικό υπεύθυνο τον εκκαθαριστή.

 

Ο κ. Σταμούλης, λειτουργώντας με μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές, μέσω φυλλαδίου το οποίο είναι καρφιτσωμένο στους λογαριασμούς ύδρευσης, σχεδόν ΕΝΑ ΜΗΝΑ μετά το Πάσχα, λέει ακόμη… Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα (!) στους δημότες- καταναλωτές.

 

Τραγελαφικό είναι ότι στο φυλλάδιο που επισυνάπτεται στους λογαριασμούς ύδρευσης, το οποίο ο κ. Σταμούλης ως δήμαρχος υπογράφει,  υπενθυμίζει (!) ότι στις «26 ΜΑΪΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ – ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»

 

 

…Υπενθυμίζει δηλαδή τα αυτονόητα!

 

Υπενθυμίζει πως στις 26 Μαΐου έχουμε Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, αλλά και Ευρωεκλογές και… με την ευκαιρία εύχεται … Χρόνια Πολλά, Καλό Πάσχα!

 

Με απλά λόγια, ο κ. Σταμούλης – χωρίς σεβασμό στους αντιπάλους του – αρέσκεται σε μικρότητες και δεν διαθέτει πολιτικό πολιτισμό!

 

Δυστυχώς, λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές πέφτουν οι μάσκες στην πολιτική αρένα, με τον κ. Σταμούλη να κάνει κινήσεις πανικού!

 

Προεκλογική εκστρατεία με χρήματα του Μεγαρικού λαού;

 

Όπως προαναφέραμε, ο σημερινός και απερχόμενος δήμαρχος, χρησιμοποιεί όλα τα μέσα του δήμου για την προεκλογική προβολή του.

 

Αναρωτιόμαστε τα πολυτελή και πολυσέλιδα φυλλάδια των… δήθεν πεπραγμένων της διοίκησης του δήμου, αλλά και τα πολυτελή και πολυσέλιδα φυλλάδια της προέδρου του «Ηρόδωρου» και της αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σαφές προεκλογικό περιεχόμενο και στόχο με τίνος χρήματα εκδόθηκαν;

Μήπως με χρήματα  του Μεγαρικού λαού;