Ονομάζομαι Βορδος Δημήτριος και είμαι κατά κύριο επάγγελμα αγροτης -παραγωγός. Είμαι  παντρεμένος με τη Γωγώ Χαραλμπιδου , καθηγήτρια μαθηματικών κι έχουμε έναν υπέροχο γιο.

Θήτευσα την προηγούμενη 5ετία ως δημοτικός σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Μεγάρων και πρωτοστάτησα  σε όλους τους αγώνες του τόπου.

Μέλος της συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα κατά της δημιουργίας ορυχείων βωξίτη στην περιοχή μας όπου επιτύχαμε την ματαίωση τους.

Βασικός εμπνευστής και διοργανωτής του ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ 50χλμ , ενος αγώνα που  σε 2 μόλις χρόνια έγινε ο σπουδαιότερος πανελλαδικά αγώνας 50 χλμ και κατάφερε να προσελκύσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο των υπεραποστασεων τόσο πανελλαδικά όσο κι ευρωπαϊκά.

Βασικός συντελεστής και στον αγώνα 9 και 18 χλμ των 2 Λιμένων της πόλης μας όπου συνδιοργανώνουν οι δύο τοπικές κοινότητες Μεγάρων και Νέας Περάμου.

Έχοντας αποδείξει την ανιδιοτέλεια μου , τη διάθεση για προσφορά και την εργατικότητα μου προσδοκώ σε μια νέα μορφή διοίκησης με νέες  ιδέες  ,  με νέο ήθος και ύφος, με πράξεις και έργα,  δίπλα σε έναν άνθρωπο όπως ο Γιώργος Μπερδελης που διαχρονικά έχει αφήσει το στίγμα του στα περισσότερα μεγάλα έργα της πόλης μας.