Ονομάζομαι Ιερόθεος Ιωάννου. Γεννήθηκα το 1983 και είμαι μόνιμος κάτοικος Μεγάρων. Αποφοίτησα το 2010 από τη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, από το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, με εξειδίκευση στην Ιστορία. Πρόσφατα απέκτησα το Μεταπτυχιακό μου στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, του Πανεπιστημίου Frederick στην Κύπρο. Από το 2018 ασχολούμαι με την Εκπαίδευση Ενηλίκων. Έχω παρακολουθήσει πολλά επιστημονικά σεμινάρια πάνω σε θέματα Ειδικής Εκπαίδευσης, Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Λογοτεχνίας και Αφήγησης, Σχεδιασμού, Οργάνωσης και Αξιολόγησης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και Διοίκησης Σχολικών Μονάδων.

Ασχολούμαι για πάνω από δεκαπέντε χρόνια με ιδιαίτερα μαθήματα στα φιλολογικά μαθήματα του σχολείου, με την εκπαίδευση ενηλίκων σε διάφορα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα εργάζομαι στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων ως Διοικητικός Υπάλληλος. Από το 2008 έως και σήμερα αρθρογραφώ στην τοπική εφημερίδα Αιχμή Μεγάρων και Δυτικής Αττικής πάνω σε θέματα κοινωνικού και πολιτικού ενδιαφέροντος, που αφορούν το Δήμο Μεγαρέων. Διαθέτω πτυχία Αγγλικών και Ιταλικών ενώ έχω πιστοποιημένες γνώσεις στη χρήση Η/Υ. 

Ήμουν εθελοντικά μέλος της Ένωσης Μεταναστών Ελλάδας με έδρα την Αθήνα για τρία χρόνια (2013-2016), παραδίδοντας την Ελληνική Γλώσσα σε παιδιά μεταναστών αλλά και σε ενήλικες μετανάστες ενώ γενικότερα συμμετέχω σε εθελοντικές πρωτοβουλίες, προσφέροντας εθελοντική εργασία σε άτομα με ειδικές ανάγκες και ιδιαίτερα σε άτομα με τύφλωση, αφού κατέχω πιστοποιημένες γνώσεις γραφής και ανάγνωσης Braille.