Ονομάζομαι Νάτση Χαρίκλεια (Χαρά). Είμαι 28 χρονών και ζω στα Μέγαρα. Από το 2014 είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του  Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με εξειδίκευση στην Ιστορία. Διαθέτω πιστοποιητικό εξειδίκευσης στην «Ειδική Αγωγή και τις Μαθησιακές Δυσκολίες», από ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο που παρακολούθησα στο Ανοιχτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης στην Αθήνα (2017-2018). Το ίδιο διάστημα παρακολούθησα επιμορφωτικά σεμινάρια (διάρκειας 150 ωρών) με θέματα όπως: «Η Εκπαίδευση Ενηλίκων», Προσεγγίσεις στη Διδακτική Μεθοδολογία των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας», «Προσεγγίσεις στη Διδακτική Μεθοδολογία των ΙΕΚ», «Εκπαιδευτική Εκπαίδευση και Κατάρτιση». Επιπλέον, έχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια σχετικά με: την Ειδική Αγωγή, τις Προσεγγίσεις στη Διδακτική Μεθοδολογία των Φιλολογικών Μαθημάτων, «Νέες Τεχνολογίες και Εκπαίδευση», «Μουσείο και Νέες Τεχνολογίες», τη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία στα φιλολογικά μαθήματα και τη Μικροδιδασκαλία.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου πραγματοποίησα πρακτική άσκηση στο Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών (2013).  Στα πλαίσια της εξειδίκευσής μου στην Ειδική Αγωγή παρακολούθησα περιστατικά στο τμήμα εκπαίδευσης  του Διεπιστημονικού Κέντρου Λόγου, Μαθησιακών & Αναπτυξιακών Δυσκολιών «Ανάπτυξη & Εκπαίδευση», στη Νέα Ιωνία (2017-2018). Ασχολούμαι περίπου εννέα χρόνια με την παράδοση ιδιαίτερων φιλολογικών μαθημάτων. Τα τελευταία πέντε χρόνια έκτος από την παράδοση μαθημάτων σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ασχολούμαι και με την καθημερινή μελέτη μαθητών του δημοτικού. Από τον Οκτώβριο του 2016 έως το Φεβρουάριο του 2017  συμμετείχα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Μεγαρέων και παρείχα τις εκπαιδευτικές μου υπηρεσίες εθελοντικά για το μάθημα των Αρχαίων & της Έκθεσης σε μαθητές και μαθήτριες της Α’ και Β’ Γυμνασίου.  Την τρέχουσα σχολική χρονιά εργάζομαι και σε φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στην Αθήνα. Διαθέτω πτυχία Αγγλικών, Γαλλικών και πιστοποιημένες γνώσεις στη χρήση Η/Υ.

 

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή δέχτηκα στην πρόταση του κυρίου Γιώργου Μπερδελή, να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του ΤΩΡΑ. Αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του ήθος, εντιμότητα και  λαμβάνοντας υπόψιν τα έργα που μας παρέδωσε ως αντιδήμαρχος τα προηγούμενα έτη, πιστεύω ακράδαντα ότι με την εμπειρία του οι πόλεις των Μεγάρων και της Νέας Περάμου θα προχωρήσουν βήματα μπροστά. Θα χρησιμοποιήσω την πανεπιστημιακή μου γνώση για να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στους νέους και όχι μόνο, της πόλης όπου μεγάλωσα. ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε αλλαγές και καινοτόμες ιδέες από νέους που έχουν διάθεση και θέληση να χαράξουν μια πορεία για ένα καλύτερο μέλλον. ΤΩΡΑ χρειάζεται συλλογικότητα και δημιουργική συνύπαρξη για να παρέχουμε στα παιδιά και τους νέους δημιουργικές συνθήκες σχολικής ζωής, εξωσχολικές δραστηριότητες  που να υπηρετούν τη γνώση και ταυτόχρονα την κριτική και δημιουργική σκέψη των μαθητών, παιδεία και καλλιέργεια μέσα από την επαφή με τον πολιτισμό και τις τέχνες.

Νάτση Χαρίκλεια (Χαρά)

Φιλόλογος

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό ΤΩΡΑ του Γιώργου Μπερδελή