Ονομάζομαι Αναστασία Χατζηπολυχρόνη , γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Πέραμο, είμαι παντρεμένη και έχω έναν μικρό γιό τον Τζώρτζη 21 μηνών. Σπούδασα Νοσηλευτική και εργάζομαι στον κλάδο μου 17 χρόνια . Σ αυτό το διάστημα δούλεψα στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» Νέας Περάμου και τώρα είμαι μάχιμη νοσηλεύτρια στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Στο Γενικό Νοσοκομείο «Θριάσιο». Μιλάω δυο ξένες γλώσσες αγγλικά και γαλλικά και παράλληλα σπουδάζω στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Διοίκηση Επιχειρήσεων και οργανισμών. Είμαι ενεργή συνδικαλίστρια στο χώρο της εργασίας μου.

Η αγάπη μου όμως για την Νέα Πέραμο έγινε ακόμα πιο δυνατή και η επιθυμία μου να προσφέρω στην πόλη μας ακόμα πιο έντονη , γιατί τώρα πιστεύω ότι ξέρω καλύτερα τι πρέπει και πως μπορεί να γίνει. Απαιτείται ένας σύγχρονος τρόπος διοίκησης και διαχείρισης του δήμου ,μακριά από παλαιοκομματικές συνήθειες αντιλήψεις. Οι ανάγκες της πόλης μας και των ανθρώπων της δεν περιορίζονται στα αυτονόητα και τα επιφανειακά. Επιβάλλεται η άμεση επίλυση μεγάλων προβλημάτων. Είναι επιτακτική ανάγκη για συστράτευση σ αυτόν τον όμορφο αγώνα.  Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες της πόλης μας και να δώσουμε ώθηση στην οικονομία της .Πρέπει επιτέλους η Νέα Πέραμος και τα Μέγαρα να  πάνε μπροστά , να γίνουν σύγρονες πόλεις , με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΤΩΡΑ» και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Μπερδελή, γιατί έχω την πεποίθηση ότι είναι η ευκαιρία να γίνει το όραμα , πραγματικότητα!